dungelmann chicken & burgers geopend

Gedurende dag kan je hier terecht voor het ontbijt, lunch, borrel, diner en natuurlijk take-away.

Interieur
De betonnen ruimte met hoge ramen is omgetoverd tot een sfeervol, gestylde ruimte waar design met een warme ambiance je uitnodigen voor een bezoek. Hoge tafels met krukken wisselen af met lange banken en stoelen. Wit marmeren en houten tafels maken het compleet in de helder, natuurlijk verlichte ruimte. Opvallend design detail zijn de koperkleurige hanglampen van de Britse designer Tom Dixon boven de grote houten (lees) tafel. 

Deli Counter
Bij de ingang is direct de deli counter waar men heerlijk belegde en luxe broodjes, maaltijden (o.a. stamppotten), tosti's en panini's kan afhalen of ter plekke kan nuttigen aan hoge tafels.Natuurlijk ontbreken de befaamde Dungelmann's croquet en bal gehakt niet.

Chicken & Burgers
Centraal in de ruimte staat een grote bar, waar je koffie kunt drinken met een èchte Maison Kelder hazelnoot crème gebak of een Bossche Bol van Boheemen. Een grote foto van een burger met een kip en een fles Heinz ketchup weerspiegelt direct het concept van het restaurant. Uit de half open keuken komen een selectie perfect gegrilde Dungelmann Burgers, van het Hereford runderras. In de keuken staat een authentieke rotisserie van Rotisol, hieruit komen knapperig geroosterde kippetjes van het spit. Speciaal geselecteerde kippetjes uit Frankrijk, het Noordwestelijke deel Brittannia, opgegroeid in een natuurlijke omgeving en krijgen louter plantaardig voedsel te eten.

Een uitgebreide bierkaart en een wijnselectie van Marius Jouw wijnvriend zorgen voor een perfecte spijs/drank combinatie.

 


 

Openingstijden:

Keuken:
Maandag t/m woensdag 09:00 - 20:00 uur
Donderdag 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 20:30
Zaterdag en Zondag 12:00 - 17:00 uur
Tel: 070-214 55 83